💰 TOP termékek 10.000 Ft alatt! 💰

Hasznos, praktikus és ötletes termékek 10.000 Ft alatt! Vess egy pillantást erre a szuper összeállításra és válaszd ki a kedvenced! 😜


ForTrend Ultrahangos párologtató

ForTrend Ultrahangos párologtató

Ez a modern, letisztult és különleges párologtató egy gombnyomással tiszta és friss levegőt varázsol! A párásítás egészségre gyakorolt jótékony hatásai megkérdőjelezhetetlenek! Fűtési szezonban pedig különösen hasznos, hiszen segít megelőzni és megszüntetni a száraz levegő okozta kellemetlenségeket! A vízbe csepegtethetsz aromát, így ez a párologtató majd beillatozza az otthonod!

   Ez kell Nekem!   


Masszázspárna

Masszázspárna

Egy kis kényeztetés Neked is jár! Ez a fantasztikus Masszázspárna segíthet a stressz enyhítésében, felfrissít és ellazít, ráadásul különböző eredetű fájdalmak ellen is bevetheted! Add át magad a kényeztetésnek és élvezd a kellemes masszázst bárhol, bármikor! 

   Ez kell Nekem!   


Relax & Spin Tone – Zsírégető és bőrfeszesítő masszírozó

Relax & Spin Tone – Zsírégető és bőrfeszesítő masszírozóKarcsúsítás, feszesítés és pihenés egyetlen eszközzel? Naná! A Relax & Spin Tone 4 egyszerűen cserélhető fejének köszönhetően karcsúsít és feszesít, masszíroz és tonizál, zsírt éget és formálja az alakot, fájdalmat csillapít, nyugtat, serkenti és élénkíti a vérkeringést. Egy gép, számos jótékony hatás! Te is imádni fogod!


Finishing Touch Szőrtelenítő

Finishing Touch Szőrtelenítő

Állandó borotválás? Fájdalmas tépkedés? Ezeket most örökre elfelejtheted! A Finishing Touch Szőrtelenítővel pillanatok alatt, extra kiegészítők nélkül, fájdalommentesen szabadulhatsz meg a felesleges szőrtől! Tested bármely pontján, egyszerre nagyobb felületen is bevetheted! Nincsen többé szőr, csak pihe-puha bőr!

.

BarbecueTime – Elektromos grillsütő

BarbecueTime – Elektromos grillsütő

A rossz idő beköszöntével sem kell lemondanod kedvenc grillezett finomságaidról! Ezen a nagy felületű elektromos grillen bárhol, bármikor grillezhetsz! Használata beltéren is teljesen biztonságos, hiszen ezen a grillen tűz nélkül, füstmentesen készítheted el a család kedvenceid! Grillezésre FEL!

.

Easy Sweep Zajtalan Takarító

Easy Sweep Zajtalan Takarító

A takarítás SOHA nem volt még ilyen egyszerű! Az Easy Sweep segítségével idegesítő kábelek és óriási hangzavar nélkül varázsolhatod tisztává a padlót! Keféi tolás hatására forognak, így gyűjt magába minden koszt; működéséhez pedig áramra sincs szükség! Könnyítsd meg a mindennapos takarítást az Easy Sweeppel!

.

Zoknihúzó

Zoknihúzó

Fájó hát, derék nehezíti meg a legapróbb mozdulataidat is? A fájdalom miatt az öltözködés is  kínszenvedés? Ennek többé NEM kell így lennie! Ezzel a praktikus kialakítású Zoknihúzó segédeszközzel pillanatok alatt fel- vagy lehúzhatod a zoknid! A Zoknihúzóhoz járó kampó pedig a cipő fel- és levételében lesz a segítségedre! Ne hagyd, hogy a fájdalom bármiben is korlátozzon!

.

Full HD Fedélzeti és tolatókamera

Full HD fedélzeti és tolatókamera

Ennek a kamerának minden autóban ott a helye! Rögzít mindent és még a tolatást, parkolást is megkönnyíti! Esetleges baleset esetén a videóval be tudjuk biztosítani magunkat az olyan károkozók ellen, akik nem ismerik el tetteiket, így a felvételek akár a kárrendezés bizonyítékaként is szolgálhatnak!

.

Ha még több termék érdekel kattints a lenti gombra és nézz szét a boltunkban! Őrületes kínálattal, szuper árakkal és gyors kiszállítással várunk! 😉👇

   Szétnézek a boltban! 🛒   

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp